Turks Festijn op 16 februari

Datum: 16-02-2019   Inloop: 19:30 uur    Start voorstelling: 20:00 uur

Nederlands-Turks Kunst en Cultuurcentrum Sanatolia komt weer met een SEN-SA-T(I)ONEEL voorstelling! Wilt u graag genieten van Turks muziek? Geïnteresseerd in de Turkse kunst- en cultuur?

Dan mag u de voorstelling op 16 februari niet missen! Deze bijzondere voorstelling, genaamd ‘’Turks Festijn’’, belooft weer een kleurrijke mix te worden van cultuur, muziek, zang, dans en toneel. De voorstelling, onder leiding van professioneel muzikant Deniz Gündogdu en regisseur Tamer Baris Ülger, zal vergezeld worden door een band van professionele muzikanten, toneelspelers, koorzangers en muzikanten van stichting Sanatolia.

De voorstelling, dat plaats zal vinden in Theater ‘’De Nieuwe Regentes’’, belooft weer een kunst- en cultuurpraal te worden. Daarom verwelkomt stichting Sanatolia op 16-02-2019 een ieder die de Turkse cultuur wilt proeven op een bijzondere manier. Kom genieten van (en meezingen met!) Turks volksmuziek, muzikanten met verschillende muziekinstrumenten, Turks-Azerbeidzjaans volksdansen en verscheidene sketches van toneelspelers.

Wilt u deel uitmaken van deze bijzondere evenement? Zorg er dan voor dat u er tijdig bij bent en schaf uw tickets aan via www.sanatolia.nl. Vergeet niet, vol is vol! Tot dan!

 

 

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

seovyo-test1  Seo hizmeti -   SEO VYO   www.seovyo.com

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account