Magie van de Turkse cultuur en kunst “Burak Gün”

Stichting Sanatolia heeft wederom een bijzonder gastdocent mogen verwelkomen! Dit was niemand minder dan Burak Gün, art director van de Stadstheater van de gemeente Büyüksehir in Malatya (stad in Turkije, red.). Burak Gün is door Nederlands-Turks Kunst- en Cultuurcentrum Sanatolia uitgenodigd in het kader van het project ‘’Turkse kunst en cultuur in Nederland’’.

Op 5 en 6 februari 2019 heeft de befaamde art director atelier lessen verzorgd omtrent dictie, stemacteren en acteren. Tamer Baris Ülger, art director van Stichting Sanatolia, heeft gesproken over het project: ‘’Onze hoofddoel is om Turkse Nederlanders in Nederland, in het bijzonder de jongeren, te helpen hun culturele ontwikkeling kwalitatief te bevorderen en hun in dit proces tevens te helpen hun Turks-Europees identiteit te ontwikkelen.

Om onze doel hierin te bereiken, maken we gebruik van kunst in onder andere de vorm van theater, muziek, volksdansen en tekenen. Je kunt in Europa enkel in harmonie leven als je je identiteit hebt gevonden en wanneer we elkaar respecteren. Ik wil de gemeente Büyüksehir van Malatya en in het bijzonder Burak Gün hartelijk bedanken voor hun bijdrage in ons project.’’

De leerlingen die aanwezig waren tijdens de atelier lessen, hebben te kennen gegeven dat het informatieve, creatieve en leuke lessen waren en ze graag willen dat dit soort atelier lessen worden blijven gegeven. Hard werken zal Stichting Sanatolia blijven doen, om de magie van de Turkse cultuur en kunst te kunnen blijven proeven, iedere dag opnieuw.

Geplaatst door Stichting Sanatolia op Maandag 18 februari 2019

Nederlands-Turks Kunst- en Cultuurcentrum Sanatolia heeft weer succes weten te boeken met ‘’Turks Festijn’’!Ten eerst…

Geplaatst door Stichting Sanatolia op Maandag 18 februari 2019
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

seovyo-test1  Seo hizmeti -   SEO VYO   www.seovyo.com

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account