Bijzondere lezing ‘’Tiyatro Külliyen”

Bijzondere lezing

Op zondag 8 april kreeg stichting Sanatolia niet alleen de toneelgroep ‘’Tiyatro Külliyen’’ te gast, maar ook Ayşe Şahinboy-Doğan.

Deze bijzonder lieve vrouw is niet alleen algemene coördinator van toneelgroep ’Tiyatro Külliyen’, maar ook dramaturg, editor en uitgever van theatertijdschrift ‘’Kulis Tiyatro’’ en is zij tevens ook auteur bij de Turkse krant ‘’ Diriliş Postası’’.

Op 8 april kregen de toneelleerlingen van stichting Sanatolia een lezing van Ayşe Şahinboy-Doğan, waar zij verschillende onderwerpen bespraken.

Zo gingen ze met elkaar in gesprek over toneel, het schrijven van stukken, kunst, cultuur, kennis en zelfontwikkeling. De lezing werd na een tijdje ook bijgewoond door gasten die eigenlijk voor de voorstelling van toneelgroep ‘’Tiyatro Külliyen’’ kwamen.

Zij waren zo geboeid dat ze, voordat de voorstelling begon, aanschoven bij de lezing. De bijzondere en gezellige lezing werd afgesloten met de belofte om in contact te blijven met elkaar en in de nabije toekomst te zorgen voor een tweede –en hopelijk net zo leuke en integrerende- lezing.

 

 

 

Tags:
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

seovyo-test1  Seo hizmeti -   SEO VYO   www.seovyo.com

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account

Lees vorig bericht:
Turks muziekfestijn

Turks muziekfestijn - KAARTEN UITVERKOCHT - Sanatolia komt met een ongekend muziekfestijn! Altijd al genoten van muziek? Geïnteresseerd in muziek vanuit...

Sluiten