Atelierlessen over auteurschap en het schrijven van (toneel)stukken

toneel

Atelierlessen over auteurschap en het schrijven van (toneel)stukken

Stichting Sanatolia heeft bezoek gekregen van niemand minder dan dramaturg Özge Ökten van het Istanbul Stad Theater!

Özge Ökten heeft, met de medewerking van het Turks Museum Nederland en stichting Sanatolia, twee atelier lessen verzorgd omtrent auteurschap en het schrijven van (toneel)stukken.

De lessen, die zijn verzorgd op woensdag 20 december en vrijdag 22 december, zijn bijgewoond door bezoekers van verschillende leeftijden. Tijdens de lessen is er inhoudelijk ingegaan op het belang van schrijven, emoties, hoe emoties betrokken kunnen worden bij het schrijven, methoden om te kunnen schrijven en nog veel meer!

Toneelstukken

De bezoekers zijn gevraagd om hun creativiteit te gebruiken bij schrijfopdrachten, waarna genoten is van de uitkomst ervan. Na afloop van de les op woensdag heeft Stichting Sanatolia bezoek gekregen van de oprichter en directeur van het Turks Museum Nederland, Salih Dadak.

De bezoekers hebben na de afloop van de atelier les mogen genieten van de rijkheid aan informatie van dhr. Dadak over de geschiedenis van de Turkse Nederlanders.

Deze twee informatieve en hele gezellige avonden zijn afgesloten met bloemen en de hoop om elkaar in de toekomst weer te mogen ontmoeten om samen te kunnen schrijven.

 

 

 

Tags:
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

seovyo-test1  Seo hizmeti -   SEO VYO   www.seovyo.com

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account