Sanatolia bij Turquoise Haags Turks Festival

Sanatolia bij Turquoise Haags Turks Festival

Van donderdag 10 mei tot zondag 13 mei was Stichting Sanatolia te vinden bij Turquoise Haags Turks Festival. Het Festival, dat heel veel gasten heeft mogen ontvangen, was een cultureel, muzikaal en culinair ontmoetingsplek. Bekende artiesten, muziekgroepen, dansgroepen, muzikanten en toneelspelers hebben gezorgd voor een onvergetelijke ervaring dat nog lang naverteld zal worden.

Sanatolia muziek

Stichting Sanatolia heeft tijdens het festival gasten van alle leeftijden weten te boeien door toneel, muziek, kinderspellen en verschillende activiteiten. Zo werd in de kunst- en cultuurtent van Sanatolia muziek gemaakt door onder andere de Bağlamagroep onder de leiding van Deniz Gündoğdu, gitaargroep onder de leiding van Tamer Barış Ülger en Klarinettist Barış Umarer en gitarist Tamer Barış Ülger op het podium als duo.

De gasten hebben al meezingend genoten van het muziekfestijn. Turks (jeugd) Theater groep van Sanatolia, Türkçe Tiyatro Ekibi, hebben twee voorstellingen gegeven aan kinderen en ouders. De voorstelling, ‘’Wees Schoon, Blijf Schoon’’, was educatief en gericht op het belang van hygiëne, eerlijkheid en vriendschap.

Sanatolia, ‘’Genel Kültür ve Tiyatro Ekibi’’

De kinderen hebben interactief meegedaan met de voorstellingen en waren erg enthousiast. De volwassen theater groep van Sanatolia, ‘’Genel Kültür ve Tiyatro Ekibi’’, hebben door verschillende komische sketches gericht op cultuur, vriendschap en gevoelens de gasten weten te vermaken. Naast kunst en cultuur zijn er in de tent van Sanatolia verschillende activiteiten gehouden voor kinderen.

Zo waren er spellen zoals Twister, zaklopen en eierenlopen. De kinderen hebben zich vermaakt door henna- en schminkactiviteiten en konden zich verkleden in het verkleedhoek.

Verder hebben de kinderen getekend, met een tekenwedstrijd en iedere dag een aparte thema. De kinderen konden hierdoor in aanmerking komen voor verschillende prijzen en hingen de tentmuren van Sanatolia aan het einde van het festival vol met prachtige, kleurrijke tekeningen. Het festival bleek een groot succes waar jong en oud van hebben kunnen genieten.

Geïnteresseerd na het lezen van dit artikel? Dan bent u altijd van harte welkom bij Stichting Sanatolia voor verschillende proeflessen en, zeker niet onbelangrijk, de gezellige sfeer.

Tags:
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

seovyo-test1  Seo hizmeti -   SEO VYO   www.seovyo.com

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account