Anatolië & Kunst

Doel van Sanatolia

Een cultuur- en kunstprogramma welke is ontwikkeld voor de jongeren

Over ons:

Ben je geïnteresseerd in de Turkse cultuur? Of wil je daar meer over leren? Stichting Sanatolia heet je van harte welkom. Speciaal voor jongeren hebben zij een cultuur- en kunstprogramma ontwikkeld waarmee ze je informeren over de algemene en Turkse cultuur.

 

Doel van Sanatolia:

Een cultuur- en kunstprogramma welke is ontwikkeld voor de jongeren. Het doel van Stichting is om de in Nederland wonende  jongeren te informeren, door middel van gebruikmaking van de kunst, over de algemene en eigen cultuur. Door gebruikmaking van kunst als vorm en dit direct en indirect te ontwikkelen is het doel de jongeren bewust te maken en te winnen binnen de sociale wereld.
Om de cultuur en onwetendheid voor te zijn, wordt er een karakter neergezet die controle heeft over zijn taal, waarden en normen, de veranderende wereld en wetenschap. Dit gebeurt door de kunst als doel te gebruiken en zodoende op verscheidene manieren producten te produceren, te discussiëren, het hoofd hierover te breken en dit om te zetten naar de praktijk.

De stichting tracht haar doel te verwezenlijken onder anderen door het jaarlijkse organiseren van een voorstelling. Bijvoorbeeld; Een toneelstuk dat gecombineerd wordt met muziek en dans. De decor gemaakt door de tekencursisten.

 

Naam en Logo:

De naam ‘Sanatolia’ is een samensmelting van twee belangrijke woorden:  Anatolië wat Azië en Europa verbindt en Kunst welke belangrijk is voor onze evolutionaire ontwikkeling. Deze twee woorden Anatolië & Kunst vormen de naam van onze stichting:  Sanatolia.

Daarnaast heeft Anatolië als betekenis ‘daar waar de zon opkomt’,  het begeleidt de mensheid met  licht tijdens het beoefenen van de kunst.

In Den Haag wonen en leven mensen met elkaar die de westelijke en oostelijke cultuur vertegenwoordigen. Gezien de achtergrond van de verschillende bevolkingsgroepen en de positieve beïnvloeding van elkaar, hebben wij gekozen voor de naam Sanatolia.

 

Het logo is een illustratie van de hersenen. Terwijl de linkerhelft bestaat uit kleurrijke spiralen doet de rechterhelft denken aan digitale handelingen. Zoals bekend zorgt de rechterhelft van onze hersenen voor onze creatieve intelligentie en de linkerhelft voor logica en denken.

 

Stichting Sanatolia heeft de intentie om kunst, wetenschap en kennis te combineren.

Wij geloven erin dat kunst en wetenschap twee passionele elementen zijn die elkaar steunen en voeden. Kunst zonder kennis en kennis zonder creativiteit gaat niet, zij zullen hand in hand elkaar doen stimuleren.

 

 

 

 

seovyo-test1  Seo hizmeti -   SEO VYO   www.seovyo.com

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account