Stichting Sanatolia gaat verhuizen!

Stichting Sanatolia gaat verhuizen!

Verhuisalert! Nederlands Turks Kunst- en Cultuurcentrum Sanatolia gaat binnenkort verhuizen. Vanaf 1 april 2018 zal Sanatolia doorgaan met het maken van kunst en het beleven van cultuur op een nieuwe adres. Om creativiteit om te zetten in uniekheid, zal Sanatolia op het nieuwe adres gaan samenwerken met verschillende partijen uit het kunst- en cultuurgebied. En dat niet alleen! Binnenkort wordt er gestart met nieuwe lessen, waaronder ‘’Creatief Drama’’ voor de ontwikkeling van kinderen op de woensdagen en vrijdagen.

Daarnaast begint Sanatolia met een splinternieuwe cursus: ‘’Tekenen’’! Dus ben jij geïnteresseerd en wil jij je creativiteit, energie en karakter kwijt in kunst, ontwikkeling, de Turkse cultuur en taal, toneel, muziek, dansen of tekenen? Of wil je gewoon even langskomen om kennis te maken en de gezelligheid en geweldige sfeer te proeven?

Dan ben je bij Sanatolia bij het goede (en uiteraard nieuwe!) adres en ben jij (en een ieder ander) van harte welkom. Het nieuwe adres van stichting Sanatolia luidt als volgt: Van Ostadestraat 225, 2526 EV Den Haag. Tot gauw!

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

seovyo-test1  Seo hizmeti -   SEO VYO   www.seovyo.com

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account