HET ALLERGROOTSTE NIEUWS, toneelvoorstelling

HET ALLERGROOTSTE NIEUWS

Toneelvoorstelling: 8 april 2018   – Kaarten: €10,–   BESTEL HIER

Muhsin is een fabrikant die failliet is gegaan. Om zijn vrouw en dochter te beschermen van de gevolgen van de beslaglegging en lopende rechtzaken, stuurt hij ze naar zijn geboortestad. Muhsin huurt een kantoor met een kamer in een armem wijk en probeert zijn werk voort te zetten. De mensen waarvan hij dacht dat het zijn vrienden waren, namen afstand en lieten hem alleen achter toen hij failliet ging.

De directeur van het fabriek en de Çaycı, medewerker die verantwoordelijk is voor heerlijke Turkse thee, lieten Muhsin, ondanks alles wat er was gebeurt, niet alleen. Muhsin probeert uit zijn zware depressie te ontsnappen door na te denken over zelfmoord en deze te plannen. Ondanks talloze pogingen faalt hij hier echter in.

Op een dag krijgt Muhsin twee bezoekers, Sefer en Rasim, die beweren uit dezelfde stad als Muhsin vandaan te komen. Rasim en Sefer proberen op een nacht de kassa op het kantoor stiekem te kraken en gaan aan de slag. Tijdens het diefstal botst Rasim op tegen de boeken om zich heen en begint de Koran, die hij heeft omgestoten, te lezen.

Precies op dat moment worden de twee dieven op heterdaad betrapt door Muhsin. Rasim en Sefer beweren dat de Koran tegen ze spreekt. De drie mannen gaan vervolgens een spirituele pad op om de Koran te leren kennen en de verandering begint.

Het Allergrootste Nieuws, in het Turks ‘’En Büyük Haber’’ genoemd, heeft in een korte periode een publiek van 50.000 gasten weten te bereiken. Deze fascinerende Turkse theatervoorstelling, met nieuwe scénes en cast, staat klaar om theaterliefhebbers te ontmoeten. 

Verhaal: Ahmet Mercan

Schrijver en regisseur: Yunus Emre Obut

Acteurs: Osman Doğan,​​Yunus Emre Obut, Fatih Akçin, İsmail Volkan Ceylan en ​​Taha Dinler

Tags:
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

seovyo-test1  Seo hizmeti -   SEO VYO   www.seovyo.com

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account