INTERNATIONAAL TURKS THEATER FESTIVAL

Kunst- en Cultuurcentrum Sanatolia

 

De eerste editie van het INTERNATIONAAL TURKS THEATER FESTIVAL in DEN HAAG staat voor de deur en laat Nederland kennis maken met Turks theater!

Nederlands-Turks eerste Kunst- en Cultuurcentrum Sanatolia, opgericht in 2014, geeft les in 12 verschillende soorten kunst- en cultuurlessen. Deze lessen variëren van dans tot muziek en van theater tot tekenen. Stichting Sanatolia heeft met haar culturele- en kunstprojecten invulling gegeven aan een bestaande behoefte onder de Turkse gemeenschap in Nederland.

 

Turks Theater Festival

Ter ere van haar vijfjarig bestaan organiseert Sanatolia de eerste editie van het Internationaal Turks Theater Festival. Verschillende nationale en internationale Turkse theatergezelschappen zullen van 13 tot 19 maart 2019 het publiek niet alleen vermaken met voorstellingen voor jong en oud , maar ook met dans en muziek, poëzie, schaduwspellen en verschillende ateliers.

 

Talent en kunstliefhebbers

Dit festival brengt talent en kunstliefhebbers bijeen en beoogt een kunstzinnige en culturele bijdrage te leveren aan de vorming van de Turkse-Nederlandse identiteit. Kennismaking en bekendmaking van de Turks-Nederlands theater en aanhalen van de betrekkingen met elkaar door middel van kunst en cultuur.

 

Culturele samenwerking

De eerste editie van het Internationaal Turks Theater Festival is een initiatief van Stichting Sanatolia, die geheel op basis van vrijwilligheid werkt en zich inzet voor de jeugd door
middel van het initiëren van kunstzinnige en culturele activiteiten. Het doel is het versterken van de samenlevingsband door het participeren met kunst en cultuur. Daarvoor is zowel kunst als een kunstenaar nodig.

 

Het doel van Stichting Sanatolia achter het festival is niet alleen Nederland en de rest van Europa kennis te laten maken met Turks theater, maar ook om de vorming van Europees-Turks identiteit te steunen met kunst en cultuur en het versterken van kunstzinnige en culturele samenwerking tussen mensen vanuit verschillende sociale lagen.

 

Tickets zijn online verkrijgbaar via ons website: www.sanatolia.eu

 

13 Mart Çarşamba 20:30 Servis Dışı Sanat “Onur ve Barış – Eer en Vrede” Acteur – Tamer Barış Ülger.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

seovyo-test1  Seo hizmeti -   SEO VYO   www.seovyo.com

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account

Lees vorig bericht:
Sanatolia Turks Festijn

    Nederlands-Turks Kunst- en Cultuurcentrum Sanatolia heeft weer succes weten te boeken met ‘’Turks Festijn’’! De voorstelling, die op...

Sluiten