Sprookjesnacht bij Sanatolia met Esra Akkaya

Sprookjesnacht bij Sanatolia met Esra Akkaya

Op vrijdag 5 mei was Esra Akkaya, Turkse actrice en toneelspeler, te gast bij Sanatolia met het evenement ‘’Sprookjesnachten’’. Tijdens dit evenement heeft Esra Akkaya de gasten meer dan twee uur lang weten te boeien met bijzondere verhalen met als uitgangspunten ‘’creativiteit’’ en ‘’bewustzijn’’. In deze verhalen zijn thema’s zoals ‘’harmonie’’, ‘’evenwicht’’, ‘’zelfacceptatie’’, ‘’vereenvoudiging als mens’’, ‘’positiviteit’’ en ‘’liefhebben met alle negatieve- en positieve kanten’’ verwerkt en hebben de gasten, jong en oud, actief kunnen meepraten over hun eigen referentiekader met betrekking tot de verhalen.

Hierbij zijn persoonlijke ervaringen, ideeën en vragen gedeeld en is er samen gekeken naar hoe problemen in het leven met een positieve insteek aangepakt zouden kunnen worden. De verhalen die werden verteld, hebben ervoor gezorgd dat de volwassenen gasten de plezier van sprookjes uit hun jeugd herbeleefd hebben. Daarnaast hebben de mensen, door een stukje creatieve begeleiding te hebben gekregen, hun leermomenten uit de verhalen gehaald en geleerd hoe ze op een makkelijke manier een meer positieve kijk op hun leven kunnen ontwikkelen.

Tijdens en na het evenement is er ruimte geweest om Esra Akkaya vragen te stellen en gesprekken met elkaar aan te gaan onder het genot van een kopje thee en koffie. De gezellige avond is afgesloten met groepsfoto’s en de verwachting dat de sprookjes, die voor deze avond de mensen op een hele mooie manier met elkaar verbonden hebben, hoop en harmonie in de harten van de gasten achter gelaten hebben voor een sprookjesvolle en positieve toekomst.

 

Tags:
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

seovyo-test1  Seo hizmeti -   SEO VYO   www.seovyo.com

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account