Sanatolia staat voor kunst en cultuur voor jong en oud

Sanatolia staat voor kunst en cultuur voor jong en oud

Sanatolia staat voor kunst en cultuur voor jong en oud en is op korte tijd een heus begrip geworden in Den Haag en de wijde omgeving. Hier moet je zowel als jongere of als volwassne gewoon een keer geweest zijn om kennis te maken met de rijke Anatoolse cultuur. Het bijzondere aan Sanatolia is dat je hier niet alleen de gelegenheid krijgt om kennis te maken met muziek, cultuur, theater, volksdansen en andere kunstuitingen, maar dat je in dit kunst en cultuurcentrum de gelegendheid krijgt om zelf actief deel te nemen aan deze authentieke uitingen van kunst en cultuur die zo kenmerkend is voor Anatolië.

Cursussen bij Sanatolia

Liggen je roots in Anatolië of ben je op een of andere manier gefascineerd door de rijke cultuur van deze boeiende Turkse regio, dan is het volgen van een of meerdere cursussen bij Sanatolia de kans bij uitstek om hier actief deel te kunnen van uitmaken. In ons centrum voor cultuur- en muziek cursussen zijn zowel jong als oud van harte welkom. Je krijgt hier trouwens een ruim gamma aan mogelijkheden aangeboden. Deze kun je allemaal uitvoerig bekijken op onze website https://www.sanatolia.eu.

Welke cursussen vind je bij Sanatolia?

Je vindt hier zowel kunst en cultuurlessen als saz lessen, tekencursussen, ouder en kind ochtenden, lessen Turks en Turks theater, gitaarlessen, creatief drama als volksdansen. De cursussen van Sanatolia zijn zeer veelzijdig van aard. Dat hoeven we je niet uit te leggen. Dit zie je zo. In ons cursusaanbod vinden we het trouwens zeer belangrijk om een goed evenwicht te vinden tussen ontspanning en vaardigheden die nuttig kunnen zijn in het dagelijks leven.

Zo zorgt de ouder en kind ochtend ervoor dat jonge kinderen vrij met elkaar kunnen spelen en op deze manier vaardigheden kunnen opdoen die ze later kunnen gebruiken wanneer ze naar groep 1 van de basisschool gaan. Dit spelen gebeurt onder het wakend oog van hun ouders die niet alleen een oogje in het zeil kunnen houden, maar zelf ook in gesprek met andere ouders op een ongedwongen manier aan hun eigen vaardigheden als ouders kunnen werken.

Sanatolia staat garant voor variatie.

Andere cursussen uit het aanbod van Sanatolia zijn dan weer meer op cultuur en vrije tijd gericht. Zo is er bijvoorbeeld de cursus creatief drama die zich specifiek op kinderen richt. Behalve acteertechnieken wordt in deze cursus bewust de nadruk gelegd op zelfkennis. Drama is een prima middel om inzicht te krijgen in het eigen gedrag, je gevoelens en het verkennen van je eigen talenten en mogelijkheden.

Je merkt het zo. Cursussen bij Sanatolia zijn nooit vrijblijvend van aard. Je steekt er zoveel meer van op dan alleen maar gitaar spelen of de saz bespelen. De educatieve activiteiten van Sanatolia zijn een totaalervaring waar je als mens beter van wordt. Waar je roots ook mogen liggen!

 

 

Tags:
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

seovyo-test1  Seo hizmeti -   SEO VYO   www.seovyo.com

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account