Cursus volgen bij Sanatolia

Cursus volgen bij Sanatolia

Ervaren is leren. Het cursusaanbod van Sanatolia is zeer praktijkgericht waarbij cultuur altijd centraal staat. Er is een grote diversiteit binnen het cursusaanbod, zo is er voor elke persoon en elk interessegebied een passende cursus om te volgen. Of volg diverse cursussen om je artistieke talent verder te ontwikkelen, en jouw culturele bewustzijn te vergroten. De lesdagen, lestijden, frequentie van de lessen en prijzen variëren per cursus. Er is voor iedereen een passende cursus te vinden, bekijk alle mogelijkheden en de beschikbaarheid via deze pagina.

Over het cursusaanbod

De cursussen die je kunt volgen bij Sanatolia zijn zeer divers, zoals creatief drama, volksdansen, illustraties, theater en muziekles. Voor ouders met jonge kinderen is er een speciale ochtend waar zowel de kinderen als de ouders hun creativiteit kunnen uiten. Het cursusaanbod is weliswaar divers, er is tegelijkertijd een duidelijke focus op de Turkse cultuur, vaak in combinatie met de samenleving waarin wij leven. De spreektaal kan per cursus verschillen, soms is Turks de voertaal, soms Nederlands.

Het belang van de cursussen

Niet alleen worden culturele elementen naar voren gebracht, zoals bij het volksdansen en de Saz lessen (Turks instrument), ze worden in context gebracht en vergroten inzicht en saamhorigheid. De cursus Tezhip is een ander voorbeeld van cultuur en inspiratie. Tezhip betekent “verlichting” waarbij de kunst van illustreren en schilderen voor boeken een belangrijke rol speelt. De interactieve elementen in het gehele cursusaanbod stimuleren de creativiteit van het individu en vergroten tegelijkertijd de sociale ontwikkeling, voor elk persoon van elke leeftijd.

Laat je uitdagen en inspireren, kies jouw favoriete cursus bij Sanatolia!

 

 

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

seovyo-test1  Seo hizmeti -   SEO VYO   www.seovyo.com

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account