Sanatolia Turks Festijn

 

 

Nederlands-Turks Kunst- en Cultuurcentrum Sanatolia heeft weer succes weten te boeken met ‘’Turks Festijn’’!

De voorstelling, die op 16 februari plaats heeft gevonden in Theater ‘’De Nieuwe Regentes’’, heeft met 60 Turks-Nederlandse jongeren het publiek laaiend enthousiast weten te maken! Terwijl art director Tamer Barış Ülger een toespraak hield over saamhorigheid, heeft het Koor van Sanatolia, de bağlama groep onder leiding van muzikant Deniz Gündoğdu en zanger en muzikant Serhat Aydoğan het publiek weten te vermaken met Anatolische muziek.

ART

De presentator van de dag was niemand minder dan Osman Doğan art director en regisseur van Tiyatro Külliyen in Turkije. Naast muziek hebben de gasten ook volop mogen genieten van Turkse volksdansen door de Volksdansgroep van Sanatolia onder de leiding van Sadık Yeşil.

Sketches van de toneelgroep van Sanatolia

Het programma stond niet stil en ging verder met sketches van de toneelgroep van Sanatolia en werd afgesloten met de Drama en Kind groep en Gitaar groep. De leerlingen van Sanatolia hebben enthousiaste publiek weten te trekken door met zijn allen te zingen, volksdansen, succesvolle toneelstukjes en verschillende wedstrijden. Voor Sanatolia dus zeker voor herhaling vatbaar! Zien we je gauw?

 

 

 

 

Hollanda'nın Den Haag kentinde 60 Türk gencinin sahne aldığı "Turks Festijn" coşku ve başarıyla sergilendi. Sanatolia…

Geplaatst door Stichting Sanatolia op Maandag 18 februari 2019

 

 

 

Tags:
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

seovyo-test1  Seo hizmeti -   SEO VYO   www.seovyo.com

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account

Lees vorig bericht:
Magie van de Turkse cultuur en kunst “Burak Gün”

Sluiten